Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Čerpací stanice v Česku dál zdražují, cena nafty se blíží benzinu

Pohonné hmoty v Česku dál zdražují, nafta opět rychleji a cenou se začala blížit benzinu. Průměrná cena Naturalu 95 v uplynulém týdnu stoupla o tři haléře na 33,82 koruny za litr. Nafta stála ve středu v průměru 33,61 Kč/l, což bylo o 23 haléřů víc než o týden dřív. Vyplývá to z údajů společnosti CCS, která ceny sleduje. Ceny u čerpacích stanic se tak drží na maximu od prosince 2014.

Nejvíce nyní motoristé platí nadále v Praze, za Natural 95 v průměru 34,58 Kč/l a za naftu 34,31 Kč/l. Nad 34 korunami je průměrná cena dieselu ještě na Vysočině, u benzinu na tuto hranici vystoupala v hlavním městě a dalších pěti regionech.

Natural 95 zůstává nejlevnější v Jihočeském kraji s průměrnou cenou 33,33 Kč/l. Za naftu si čerpací stanice účtují nejméně také na jihu Čech, v průměru 33,18 Kč/l. Jen mírně vyšší je průměrná cena dieselu v Královéhradeckém kraji.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky cena, benzín, nafta, vývoj, finance, motorová nafta, Česko, čerpací stanice, Praha, Kraj Vysočina, Jihočeský kraj, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čerpací stanice v Česku dál zdražují, cena nafty se blíží benzinu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.