Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte volňásky na Prima FRESH festival a degustační menu přímo od Zdeňka Pohlreicha

PR článek

Už tento víkend se otevřou brány Prima FRESH festivalu v areálu dostihového závodiště v Pardubicích. Festival se zaměřil na legendární restaurace v ČR a samozřejmě nebude chybět Zdeněk Pohlreich. Pro jednoho z našich čtenářů máme volnou vstupenku pro dva, ke které si navíc bude moci vychutnat festivalové menu přímo od slavného šéfkuchaře. Stačí správně zodpovědět naši soutěžní otázku, nápovědu najdete v textu.

Mezi legendy se řadí rozhodně restaurace Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, která svoje menu připraví spolu s vyhlášeným podnikem Valoria Restaurant. Český Národní tým kuchařů a cukrářů sdružující špičky v oboru gastronomie nebude chybět. Když se řekne Klokočná, tak gurmáni zbystří, protože to je místo, kde sídlí Restaurace U Sapíků, který na festival také dorazí. V neposlední řadě se předvede i team Restaurace Marcela Ihnačáka.

Mezi místními podniky se předvede například craftové bistro Laborka nebo vyhlášená Tlustá kachna. Bude tu také rodinná restaurace Čtyři sestry se svými poeticky pojmenovanými pokrmy nebo Restaurace u Petra. A na své si přijdou i milovníci extrémní gastronomie svoje netradiční menu doveze Extrémní catering pod vedením šéfkuchaře Filipa Töpfera.

Jako u královského dvora si bude možné vybrat z nabídky delikates Great Taste, které se mohou pyšnit oceněním udělovaným jen těm nejlepším delikatesám světové úrovně. V nabídce bude čokoláda od Pražské čokolády Steiner & Kovařík, kterou má na svém stole i ománský sultán, vybraný kampotský pepř od Pepper Field nebo žhavě ostré čili od My-Chilli.

Na Prima FRESH festivalu se na pitný režim rozhodně nezapomíná. Vyhlášený pivovar Raven nabídne nachlazené pivečko i svoje speciály. Cidery, ochucená piva i speciální edice budou nabízet lokální pivovary z širokého okolí. Milovníci vína už tradičně mohou zamířit do vinařské zóny. Bílé, červené nebo bublinky bude možné ochutnat u stánků předních českých i zahraničních vinařů.

Všude bude možné platit kartou, telefonem nebo hodinkami. V případě, že někdo přijde s hotovostí, může si zakoupit festivalový náramek, kam si hotovost nabije a může pak platit prostřednictvím náramku. Výhodu budou mít držitelé platebních karet Mastercard od Komerční banky, na které letos čekají příjemné bonusy.

Vyhrajte volňásky na Prima FRESH festival a degustační menu přímo od Zdeňka Pohlreicha

Od kterého národního týmu budete moct na Prima FRESH festivalu ochutnat menu?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky festival, Zdeněk Pohlreich, restaurace, Česko, Pardubice, vstupenka, dostihové závodiště, soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte volňásky na Prima FRESH festival a degustační menu přímo od Zdeňka Pohlreicha  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.