Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vedení města, kraje i sportovních klubů v Hradci Králové vám chtějí popřát pěkné Vánoce

Na Štědrý den se sluší popřát pěkné Vánoce a mnoho zdaru do roku 2022. Všem našim čtenářům přejeme jen to nejlepší, aby se vám splnilo vše, po čem toužíte. Se svým vánočním přáním se přidává i vedení města, kraje, sportovních klubů v Hradci Králové a taky Klicperovo divadlo.

Alexandr Hrabálek, primátor Hradce Králové

Osud a pandemie nám i tento rok zkomplikovaly adventní a předvánoční čas. Bohužel, byli jsme vytrženi z našeho obvyklého klidného očekávání Vánoc, ale přesto doufám, že jste si našli čas na předvánoční rozjímání a vytvořili jste si alespoň ve svých domácnostech pohodu, klid a štěstí. Přeju vám, abyste podobným způsobem, tedy ve zdraví, klidu a pokoji, strávili i ty nejkrásnější svátky v roce, abyste je prožili obklopeni všemi těmi, kteří jsou vám blízcí a které máte rádi. A pokud trávíte vánoční čas sami, přeji vám, abyste přesto Vánoce strávili v klidu, zdraví a podle svých představ.

Do nového roku všem přeji především zdraví, již víme, že to zdaleka není přání pouze formální, spokojenost, úspěchy a všechno další, co si sami přejete.

Tato přání samozřejmě patří i našim milým Hradečačkám.

Martin Červíček, hejtman Královéhradeckého kraje

Rád bych čtenářům, a vlastně nám všem, popřál krásné prožití vánočního času s těmi, jež máme nejraději, s rozzářenými světýlky v našich duších i očích našich dětí a tichou vzpomínkou na to hezké, co jsme prožili s těmi, kteří tu s námi již nemohou být. Do nadcházejícího roku přeji pevné zdraví i to, abychom nikdy neztráceli naději ve změnu k lepšímu, věřili, že má vždy cenu o ni usilovat a která nám pomůže růst a překonat vše špatné. Osobně si také přeji, abychom si uměli více naslouchat, vzájemně se respektovat a hledat příležitosti, jak své síly spojovat. Úspěšný rok 2022!

FC Hradec Králové

Hráč Adam Vlkanova: Všem přeju klidné Vánoce, odpočinek s nejbližšími. Užijte si pohádky a vánoční tradice, cukroví, na chvíli vypněte hlavu.

Hráč Pavel Dvořák: Asi to říká každý, ale jak jsem starší a v kariéře opotřebovanější, vím, že je to opravdu nejdůležitější. Takže – hlavně zdraví!

Hráč Denis Donát: Přeju hlavně štěstí a zdraví, ať všichni přes Vánoce nabereme síly a všem se nám daří. A doufám, že našim fanouškům budeme v novém roce dělat radost.

Mountfield HK

Generální manažer Aleš Kmoníček: Přeju všem jen a jen pevné zdraví. Nic důležitějšího totiž není, navíc v dnešní době.

Hlavní trenér Tomáš Martinec: Chtěl bych všem popřát krásné Vánoce, ať si každý co nejvíc užije společně strávený čas s rodinou a kamarády. Do roku 2022 přeju nám všem hodně zdraví, radosti i spokojenosti. A taky, abychom konečně mohli na stadionu přivítat všechny naše fanoušky a hrát před plnými tribunami.

Kapitán A-týmu Radek Smoleňák: Všem lidem bych chtěl popřát hlavně hodně zdraví, které se omílá pořád dokola, ale je to opravdu to hlavní, co řešíme dnes a denně. Taky přeju nám všem, abychom zůstali po kupě a do nového roku vstoupili s pozitivnější náladou a neviděli všechny věci tak černě. To nás totiž táhne dolů. Proto nám přeju hodně optimismu a abychom se obklopovali lidmi, které máme rádi a kteří nás dokáží rozesmát. Abychom každou situaci přešli s nadhledem a úsměvem na tváři.

Klicperovo divadlo Hradec králové

Herec Jan Vápeník: Vážení, nejen divadelní, přátelé, přeju vám, aby vaše Vánoce byly šťastné a veselé, nikoliv mastné a kyselé. V novém roce od všeho trochu, protože abychom se mohli radovat, musíme si také malinko zasmutnit. Ovšem jak říká jeden z Muphyho zákonů: dospěje-li věc od desíti k pěti, cyklus se začíná opakovat. Tedy přeji nám všem, kteří se nacházíme spíše u těch pěti, ať je cesta k deseti rychlá a nechť u té desítky co nejdéle vytrváme. Srdečně vás zdraví Jan Vápeník

Natálie Holíková: Přála bych všem divákům Klicperova divadla a čtenářům Hradecké drbny překrásné, voňavé a zdravé Vánoce a do nového roku ať můžou vstoupit s čistým štítem, otevřenou náručí, zdravým rozumem a láskou v srdci! Viva roku 2022!! Vidíme se!

Herec Jiří Zapletal: Přeji lidem, aby se snažili být dobří, vzdělanější, odvážnější a laskavější. Jen neustálá práce na sobě samém z nás dělá lepšího člověka, a to je myslím smysl našeho bytí.

Herečka Kamila Sedlárová: Přeji všem lidem prožití těchto svátků bez kovidových komplikací! Ve zdraví, klidu a s radostí v kruhu těch nejbližších, abychom se s nimi mohli vídat i v tom příštím roce! Boží požehnání a když ne jinde, tak v divadle se těším na shledanou.

Ohodnoť článek

Foto Zdeněk Puš

Štítky Vánoce, přání, štěstí, PF, Hradec Králové, Královéhradecký, kraj, FC, mountfield, Klicperovo, divadlo, konec, rok, šťastné a veselé, zdraví, Klicperovo divadlo, nový rok, sportovní klub, radnice, herec, Alexandr Hrabálek, Radek Smoleňák, Tomáš Martinec, P

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Vedení města, kraje i sportovních klubů v Hradci Králové vám chtějí popřát pěkné Vánoce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.