Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drak slaví Světový den divadla, diváci se mohou těšit na online inscenace

Divadlo Drak se zítra připojí k oslavám Světového dne divadla pro děti a mládež. V neděli pak bude následovat Světový den loutkového divadla. Oslavy budou pokračovat i příští sobotu, na kterou připadá Světový den divadla. Divadelníci svým fanouškům zpřístupní záznam inscenací.

„Bude pro nás potěšením, když tyto divadelní svátky oslavíme společně. Na Světový den divadla pro děti a mládež a Světový den divadla jsme pro Vás připravili on-line záznam dvou našich inscenací. Ten bude dostupný ke zhlédnutí vždy po dobu 24 hodin na YouTube kanálu Divadla Drak,“ uvedli zástupci divadla na svém webu.

Zítra bude na Youtube kanálu k vidění příběh o malé holčičce, která ráda skákala a tančila, s názvem A na noze pevnina. Kromě příběhu bude pro děti připravený i pracovní list s výtvarnými úkoly.

V neděli na Světový den loutkového divadla si chce divadlo připomenout retrospektivu do minulosti Divadla Drak.

Na příští sobotu pak Drak chystá záznam online inscenace vytvořené u příležitosti šedesátého výročí založení Divadla drak – kultovního Fausta.

Ohodnoť článek

Foto Milan Hajn | Zdroj Divadlo Drak

Štítky Divadlo Drak, online, oslava, Světový den divadla, Hradec Králové, kultura, děti, divadlo, loutkové divadlo, slavnost, Faust

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drak slaví Světový den divadla, diváci se mohou těšit na online inscenace  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.