Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policie řeší nehody cyklistů a hledá svědky

Policisté řeší dvě nehody cyklistů v regionu. K první došlo tento týden v Hradci Králové, ke druhé koncem srpna u Dvora Králové nad Labem. Příčiny jsou nejasné, proto se policie obrací k veřejnosti s prosbou o pomoc.

V úterý před druhou odpolední srazil u vědecké knihovny v Hradci Králové 29 letý cyklista 80 letou chodkyni. Zraněného cyklistu odvezla záchranka, žena vyvázla bez zranění. Policistům však není jasné, jak přesně ke střetu došlo. „V době incidentu se měly na uvedeném místě nacházet tři ženy, které přecházely vozovku a měly celý průběh události vidět. V souvislosti s šetřením této dopravní nehody žádáme zejména tyto ženy, případně další svědky, aby nás kontaktovali na bezplatné tísňové lince 158,“ říká policejní mluvčí Eliška Majerová.

Policisté hledají svědky i v souvislosti s nehodou dvou cyklistů, ke které došlo už v srpnu u Dvora Králové nad Labem mezi Žireckou Podstrání a Žirčí. „Podle zjištěných informací se tu měl cyklista při průjezdu levotočivé zatáčky střetnout s dalším dosud neznámým protijedoucím cyklistou. Po střetu skončil muž na vozovce, ale nic nenasvědčovalo zranění ani jednoho z nich, proto se oba rozešli bez oznámení události. Následně ale první cyklista skončil v péči záchranářů, kteří jej převezli do nemocnice, když se u něho v nočních hodinách projevilo zranění z nehody. V této chvíli se obracíme na případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k objasnění případu. Přihlásit se může také dosud neznámý cyklista,“ apeluje policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, policie, cyklisté, Hradec Králové, Dvůr Králové nad Labem, cyklista, havárie, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řeší nehody cyklistů a hledá svědky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.