Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

FOTO: Na Gočárově okruhu se převrátil kamion s řepou. Od křižovatky s ulicí Víta Nejedlého k nadjezdu byla silnice neprůjezdná

, aktualizováno 16. listopadu 2020, 23:10

Na Gočárově okruhu, konkrétně na křižovatce ulice Víta Nejedlého s městským okruhem, se stala okolo půl sedmé večer dopravní nehoda. Převrátil se tu kamion s řepou a celý náklad se vysypal. Místo bylo neprůjezdné.

Podle prvotních informací měl být v kabině vozidla uvězněn řidič. Při příjezdu hasičů už byl mimo kabinu. „Hasiči poskytli řidiči první předlékařskou pomoc, následně si ho do péče převzala zdravotnická záchranná služba,“ řekla mluvčí hasičů Martina Götzová.

Hasiči místo nehody zabezpečili. Velitel zásahu se spojil s majitelem, který zajistil čelní nakladač a náhradní vozidlo, aby mohl být náklad přeložen. „Z havarovaného vozidla navíc uniklo větší množství hydraulického oleje, který jednotka zasypala sorbentem a zabránila jeho úniku do kanalizace,“ doplnila mluvčí.

Místo bylo zpočátku neprůjezdné. Později už se dalo projet s opatrností. Dopravu řídili policisté. Ti teď zjišťují i okolnosti dopravní nehody.

Havarovaný kamion postavily na kola jeřáby specializované firmy, hasiči se následně postarali o likvidaci uniklých náplní. Při nehodě byl poškozen jeden ze semaforů, který přijeli zkontrolovat pracovníci technických služeb. Hasiči ukončili zásah okolo půl desáté večer a vrátili se zpět na základnu.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky kamion, převrácený, Gočárův okruh, Hradec Králové, hasiči, policie, Vít Nejedlý, řepa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na Gočárově okruhu se převrátil kamion s řepou. Od křižovatky s ulicí Víta Nejedlého k nadjezdu byla silnice neprůjezdná  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.