Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Zdrogovaný řidič tančil uprostřed frekventované křižovatky v Hradci Králové

Na nebezpečného řidiče upozornili ostatní účastníci silničního provozu. Na policii volali s tím, že od Vysoké nad Labem směrem ke Štefánikově ulici jede jako blázen. Měl jet v protisměru i po trávníku. Policie na něj narazila na frekventované křižovatce u Futura v Hradci Králové. Tady vystoupil z auta a začal tancovat.

„Policisté ho podrobili dechové zkoušce, která byla negativní, ale orientační test na návykové látky byl pozitivní na canabis,“ vysvětlila tisková mluvčí policie Iva Kormošová. Třiadvacetiletého muže tak policisté naložili do svého auta a dovezli na záchytku. Tam mu lékaři provedli krevní testy.

„Policisté po obhlídce vozidla zjistili, že má podhuštěné pneumatiky, že je odřené a má promáčklý blatník. Muž si svoji jízdu nepamatoval,“ dodává mluvčí. Policisté tak pro jistotu projeli trasu, kterou jel. Žádné větší škody však neobjevili.

„Policisté incident zaevidovali jako přestupek, který po prošetření předají příslušnému správnímu úřadu, kde již před 3,5 lety mají zaznamenaný jeho obdobný přestupek, za který obdržel roční zákaz řízení všech motorových vozidel a několikatisícovou pokutu,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, řidič, drogy, tanec, Futurum, Hradec Králové, křižovatka, video, riskantní jízda, Vysoká nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zdrogovaný řidič tančil uprostřed frekventované křižovatky v Hradci Králové  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.