Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V úterý se uzavře průtah z Trutnova na Polsko. Silnici čeká oprava

Od úterý 26. května nejdéle do 6. června, bude uzavřen hlavní silniční průtah Trutnovem směrem od Hradce Králové na Polsko. V úseku od kruhového objezdu u Juniora po křižovatku ulic Pražská a Žižkova bude neprůjezdný jeden jízdní pruh. Musí se opravit povrch silnice.

„Objízdná trasa pro vozidla jedoucí ze směru od Hradce Králové na Polsko a Náchod povede ulicemi Husitská, Československé armády a po Úpském nábřeží. Prosíme řidiče, aby respektovali dopravní značení," uvedla mluvčí radnice Michaela Dědková. Důvodem je oprava povrchu komunikace, který Ředitelství silnic a dálnic reklamovalo.

Opravovaný úsek v ulici Volanovská, je součástí rušné silnice I/16. Ten využívají řidiči jedoucí z Krkonoš a od Nové Paky na Náchod. Trutnovem vede mezinárodní silnice na česko-polský hraniční přechod Královec - Lubawka.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Trutnov

Štítky Pražská, Volanovská, ulice, Trutnov, uzavírka, Polsko, silnice, Hradec Králové, Náchod, Československá armáda, Ředitelství silnic a dálnic, Krkonoše, Nová Paka, Královec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V úterý se uzavře průtah z Trutnova na Polsko. Silnici čeká oprava  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.