Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji je nejlevnější benzín za poslední čtyři roky

Ceny pohonných hmot jdou dolů napříč celou republikou. V Královéhradeckém kraji klesají už více jak dva měsíce. Nejlevněji se dá tankovat na Náchodsku, nejdráže je ale na Hradecku.

Natankovat plnou nádrž za takhle nízké ceny u čerpacích stanic, se nestalo už čtyři roky. Kdo by chtěl v kraji ušetřit, může vyrazit na Náchodsko. Tady jsou paliva nejlevnější. Litr benzinu stojí v průměru 26,13 korun a nafty 26,95 korun. Nejdráž je naopak na Hradecku, kde je benzin za 28,29 Kč/l a nafta za 28,18 Kč/l. 

Jsou ale i čerpací stanice, kde se dá natankovat litr nafty za 24,50 koruny a benzin za 22,90 Kč/l. Najdete je v Milovicích u Hořic, Trutnově i na Vysokově. Ještě o korunu méně na litru, vyjdou pohonné hmoty v sousedním Polsku.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky pohonné hmoty, Královéhradecký kraj, nejlevnější, nejdražší, benzín, okres Náchod, motorová nafta, Polsko, Trutnov, Milovice u Hořic, Vysokov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Královéhradeckém kraji je nejlevnější benzín za poslední čtyři roky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.