Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Nehoda tří vozidel blokovala frekventovanou silnici v Lipovce

Bouračka dvou osobních automobilů a jednoho nákladního u průmyslové zóny v Lipovce na Rychnovsku komplikovala dopravu několik hodin. Řidiči obou osobních vozidel museli být po nehodě odvezeni do nemocnice.

„Řidič osobního auta Škoda Felicia jedoucí po silnici č. I/14 směrem na Rychnov nad Kněžnou přejel z neznámých příčin na přímém úseku silnice na křižovatce s místní komunikací do odbočovacího pruhu vlevo, kde zezadu narazil do stojícího osobního auta značky Volkswagen Touran, v němž řidič dával přednost protijedoucím vozidlům,“ popsala začátek nehody policejní mluvčí Alena Kacálková.

Střetem dvou osobních vozidel ale nehoda neskončila. „Nárazem byl Touran odhozen vpřed. Po střetu vletěla Felicia do protisměrného jízdního pruhu, kde narazila do protijedoucí nákladní soupravy značky Mercedes Benz a po nárazu do ní byla odhozena zpět do odbočovacího pruhu vlevo,“ dodala Kacálková.

Dechové zkoušky byly u všech řidičů negativní. Škoda byla předběžně stanovena na 290 tisíc korun.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky nehoda, doprava, Policie ČR, vyšetřování, silnice, Lipovce, automobil, havárie, okres Rychnov nad Kněžnou, Volkswagen, Škoda Felicia, Mercedes-Benz, Rychnov nad Kněžnou, Volkswagen Touran

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda tří vozidel blokovala frekventovanou silnici v Lipovce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.