Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

FOTO: Víkend se neobešel bez nehod. Hasiči zasahovali u hromadné bouračky

Náročný víkend zažili profesionální i dobrovolní hasiči na Královehradecku. Vyjížděli celkem k 62 událostem. Nejvážnější nehoda se stala u Vrbic na Rychnovsku, kde zůstali po autonehodě čtyři zranění, z toho tři děti.

Profesionální hasiči ze stanic Nový Bydžov a Hořice spěchali k nahlášené dopravní nehodě osobního automobilu, kde se měla nacházet zaklíněná osoba. Tu se podařilo vyprostit ještě před příjezdem hasičů na místo události. Hasiči pak pomohli s naložením zraněného člověka na nosítka a také s transportem do sanitního vozu. Při nehodě byl poškozen sloup veřejného osvětlení a samotný havarovaný automobil zůstal převrácený na střeše. Hasiči jej následně vrátili zpět na kola a uklidili drobný únik provozních kapalin. Místo zásahu si následně převzali policisté.

Na Denisově náměstí v Kuklenách zasahovali profesionální hasiči ze stanice Hradec Králové – Pražská u dopravní nehody autobusu a osobního vozidla. Při nehodě byly dvě osoby zraněny, hasiči zajistili místo události, postarali se o odstranění následků nehody a následně předali věc policistům.
Následky řetězové dopravní nehody odstraňovali na silnici č. 16 v katastru obce Dřevěnice profesionální hasiči z Jičína a Nové Paky. Na místě došlo k několika dopravním nehodám najednou, účastníky bylo celkem sedm osobních vozidel. Zdravotnická záchranná služba si převzala na místě do péče dvě osoby. Hasiči zabezpečili místo události a pomáhali s řízením dopravy v místě události. Všechna vozidla jednotky zkontrolovaly, případně provedly opatření proti vzniku požáru.

Autoři | Foto Martin Doležal, HZS Královehradeckého kraje

Štítky Nehoda, auto, zásah, hasiči, účastníci, havárie, dopravní nehoda, hasič, okres Rychnov nad Kněžnou, Vrbice, Hořice, Nový Bydžov, Hradec Králové, Kukleny

FOTO: Víkend se neobešel bez nehod. Hasiči zasahovali u hromadné bouračky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.