Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po čelní srážce dvou aut musel pro pětileté dítě letět vrtulník

Mikrospánek řidiče zřejmě zavinil srážku dvou osobních aut na Náchodsku. U nehody v pátek musel zasahovat vrtulník, který transportoval do fakultní nemocnice zraněné pětileté dítě. Čtyři dospělí účastníci utrpěli při nehodě pouze drobná zranění.

Čelním střetem dvou osobních aut skončil pravděpodobný mikrospánek řidiče cizí národnosti, který kvůli němu vybočil do protisměru se svým Fordem Focusem. Narazil do protijedoucího Range Roveru, jež řídila také cizinka. „Pro pětiletého spolujezdce z Focusu přiletěl vrtulník, který jej se zraněním transportoval do Fakultní nemocnice v Hradci Králové,” uvedla mluvčí policie Eva Prachařová. Bezpečnému přistání vrtulníku asistovali hasiči, kteří osvítili louku u silnice.

Čtyři dospělí účastníci nehody utrpěli pouze lehká zranění. K nehodě došlo u Otovic na Broumovsku na silnici vedoucí k Polsku. „Silnice byla kvůli vyšetřování nehody asi na dvě hodiny uzavřena. Přesné příčiny nehody a míru zavinění jednotlivých účastníků policisté dále vyšetřují,” dodala Prachařová.

Foto Policie ČR

Štítky vrtulník, nehoda, dítě, mikrospánek, srážka, Polsko, havárie, úraz, okres Náchod, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Ford Focus, Land Rover Range Rover, Otovice, Broumovsko

Po čelní srážce dvou aut musel pro pětileté dítě letět vrtulník  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.