Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Práce na silnici zbrzdí nově řidiče v Náchodě i v Rožnově. Národní ulice v Trutnově už má asfalt

Řidiči se musí připravit na omezení na několika místech. Od dnešního dne se začne rekonstruovat povrch vozovky vedoucí od dálnice D11 na Rožnov. Doprava bude řízena kyvadlově. V Náchodě se v úterý zcela uzavře ulice Václavická, která projde také rekonstrukcí. Národní ulice v Trutnově už postoupila do další etapy. Hotovo bude až v listopadu.

Oprava silnice v Rožnově

Rekonstrukce krytu vozovky III/285 v obci Rožnov byla zahájena dnes. Původní termín dokončení byl stanoven na 18. srpna. Nakonec se o dva dny protáhne. Silnice byla poškozena těžkou technikou, která mířila na stavbu dálnice D11.

V časech mezi šestou hodinou ranní a šestou hodinou večerní bude provoz řízen kyvadlově zaměstnanci stavby. Za snížené viditelnosti bude provoz řízen světelnou signalizací.

Rekonstrukce ulice Václavická v Náchodě

V úterý bude zahájena rekonstrukce ulice Václavická v Náchodě. Aby bylo možné vyjet částečně ze sídliště, práce budou rozděleny do dvou etap. První etapa proběhne v termínu od 15. do 21. srpna. Zároveň s ní dostane nový asfaltový povrch i přilehlé parkoviště. Další etapa bude následovat až do konce srpna. Ulice bude v průběhu stavby kompletně uzavřena.

Uzavírka se dotkne autobusové linky Pavlišov autobusová stanice-Běloves- Branka - Bražec Pavlišov. Zastávka z ulice Václavická bude přesunuta do ulice Za Přádelnou před dům s číslem popisným 60.

Národní ulice v Trutnově už má nový asfalt, práce pokračují dál

Tento týden ve čtvrtek byla dokončena první etapa opravy Národní ulice v Trutnově. Pokládal se tu nový asfalt. Jedná se o část Novodvorské ulice a ulice Národní v úseku od křižovatky s Novodvorskou po křižovatku s ulicí Blanickou.

V úseku třetí etapy jsou v terénu síťaři. Finišovat by měli na konci srpna.

Hned na to byla zahájena druhá etapa. V úseku s ulicí Českou začali pracovníci pokládat obruby a chodník. Veškeré práce směřují k tomu, aby byla i druhá etapa hotova na konci prázdnin a aby mohly být ulice zprovozněny.

Ulice Národní by měla být kompletně opravena v listopadu. Městskou kasu vyjde rekonstrukce na patnáct milionů korun.

Ohodnoť článek

Foto Město Trutnov

Štítky oprava, rekonstrukce, asfalt, povrch, uzavírka, Náchod, Trutnov, Rožnov, D11, Dálnice D11, silnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce na silnici zbrzdí nově řidiče v Náchodě i v Rožnově. Národní ulice v Trutnově už má asfalt  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.