Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Předjížděla traktor na zákazu předjíždění. Po nehodě jsou tři zranění a milionová škoda

Ke včerejší dopravní nehodě osobního auta a traktoru na Jičínsku, vyjely všechny složky integrovaného záchranného systému krátce po poledni. Teprve osmnáctiletá řidička začala předjíždět na rovném úseku se zákazem předjíždění odbočující traktor. Po střetu s ním skončila i s autem v poli. Do nemocnice byli převezeni tři lidé. Mladá řidička se spolujezdkyní a řidič traktoru. Ke střetu došlo na frekventované silnici mezi Jičíněvsí a Kopidlnem.

Předjíždění v místě, kde je to zakázáno, se mladé řidičce vymstilo. Třiačtyřicetiletý řidič traktoru měl navíc v době, kdy jej chtěla mladá jezdkyně předjet, zapnutý levý blinkr a měl odbočovat na obec Žitětín.

Osobní auto narazilo do přední části traktoru, který se převrátil na bok. Žena vyjela mimo silnici do pole. Jí, její stejně starou spolujezdkyni i řidiče traktoru převezli záchranáři do nemocnice v Jičíně.

„Policisté u obou řidičů vyloučili přítomnost alkoholu provedenou dechovou zkouškou. Předběžně vyčíslená hmotná škoda přesahuje jeden milion korun. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem šetření jičínských dopravních policistů,“ sdělila policejní mluvčí Eliška Majerová.3

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, traktor, osobní auto, policie, nemocnice, Jičín, srážka, žena, okres Jičín, Kopidlno, Jičíněves, Žitětín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předjížděla traktor na zákazu předjíždění. Po nehodě jsou tři zranění a milionová škoda  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.