Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Hradci Králové začne fungovat nový autoservis. Otevřeno bude mít i o víkendech

PR článek

V Hradeckých Kuklenách se v úterý 29. června otevře nový autoservis. Svým zákazníkům poskytne kompletní péči o jejich čtyřkolové mazlíčky. Od běžné diagnostiky, přes klempířské práce až například k prodeji náhradních dílů. Jako jeden z mála autoservisů v Hradci Králové bude mít otevřeno i v sobotu a neděli.

„Našim zákazníkům chceme poskytnout možnost servisu i o víkendu. V týdnu nemá řada lidí čas a auto potřebují, aby se dostali do práce. Vnímám to tak, že pro celou řadu lidí je víkend jedinou možností, kdy dát auto do servisu,“ řekl majitel autoservisu Pavel Doležal.  

Nový autoservis zahájí provoz už toto úterý. Následně bude mít otevřeno vždy od úterý do neděle. Ve všední dny od 8:00 do 17:00, v sobotu a neděli od 9:00 do 16:00. 

Poskytované služby: diagnostika, opravy mechanických dílů, opravy elektrických rozvodů, klempířské práce, čištění interiérů a prodej náhradních dílů. Do budoucna by se měla nabídka služeb rozšířit o výměny oleje v automatických převodovkách a opravy a plnění klimatizací.  

„Naši zákazníci budou vědět na čem jsou. Pokud přijedou s nějakým problémem, vždy by měli odjíždět minimálně s odhadem toho, kolik je bude oprava stát,“ řekl Doležal.  

Koníček přerostl v živobytí  

Ve své garáži Pavel Doležal léta opravoval nabouraná auta. „Pak jsem se zkusil vrátil k mému povolání řidiče. Najednou jsem přišel na to, že mě to nenaplňuje. Tak jsem se vrátil k myšlence, že si otevřu svůj vlastní autoservis,“ vysvětluje Doležal.  

V květnu si Pavel pronajal prostory od města a začal je předělávat k obrazu svému. Jeho dílna na Pražské třídě má pět stání, jednu montážní jámu a jeden zvedák. I tyto technologie má v plánu rozšiřovat a autoservis dál vylepšovat. „Za poslední měsíc jsem si hrál na zedníka, sádrokartonáře i dělníka,“ směje se majitel autoservisu. A dodává: „Teď už je i vymalováno a vše připraveno na úterní otevření.“  

Kontakt:  
Doležal autoservis
Pražská třída 292 (vedle veterinární kliniky) 
500 04 Hradec Králové 
tel. číslo: +420 775 652 237
e-mail: autoservis.dolezal@seznam.cz 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky autoservis, Hradec Králové, Kukleny, Pavel Doležal, oprava, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové začne fungovat nový autoservis. Otevřeno bude mít i o víkendech  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.