Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie pátrá po matce a jejím devítiměsíčním synovi. Od svých rodičů zmizela o víkendu

Policie v těchto dnech pátrá po šestnáctileté Janě Izákové, která se pohřešuje s jejím teprve devítiměsíčním synem Alexem Izákem. Žena přebývala u svých rodičů v Hradci Králové, odkud o víkendu odjela do Třebechovic pod Orebem za svojí kamarádkou. K ní však nedorazila a domů se nevrátila.

„Důvod zmizení je pravděpodobně soudně nařízená výchovná péče,“ potvrdila mluvčí policie Iva Kormošová. Z výchovného ústavu pro matky s dětmi přijela minulé pondělí k rodičům na návštěvu a do včerejších večerních hodin se měla do ústavu vrátit. 

S žádostí o pomoc se policie obrací na veřejnost. Pokud by mohl někdo ze čtenářů poskytnout policii potřebné informace, ať zavolá na linku 158 nebo se osobně zastaví na nejbližší pobočce Policie ČR.  

Jana Izáková je zhruba 165 centimetrů vysoká. Má tmavé, hnědočerné vlasy a hnědé oči. Na sobě měla černou bundu, černé kalhoty a bílé tenisky. Její syn je teprve devítiměsíční Alex, kterého odvezla v šedém sportovním kočárku. Na sobě měl červenou bundu s kožíškem a kapucí. 

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, Hradec Králové, Královéhradecký, kraj, policie, matka, dítě, syn, Třebechovice pod Orebem, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaromír Staráček

Jo pan Izák Newton ten teď má hodně starostí se svými zákony, po přistání sondy Perseverance na Marsu ověřuje jestli jeho fyzikální zákony platí i tam a proto je hodně vytížený a nedostupný. Před chvílí úspěšně vyzkoušeli na Marsu malý vrtulníček.

Pondělí, 19. dubna 2021, 15:52Odpovědět

Petr Tureček

jolanka kde bývaš?? Ja neznam naši popojeli

Pondělí, 19. dubna 2021, 14:56Odpovědět

Policie pátrá po matce a jejím devítiměsíčním synovi. Od svých rodičů zmizela o víkendu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.