Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FOTO: Mezi nohama cizince vyčuchala služební fena pervitin. Chci si s přítelkyní pokouřit, tvrdil

V rámci běžné kontroly v okolí hranic s Polskem zastavila Celní správa Královéhradeckého kraje osobní auto Audi A3. V něm cestoval osmadvacetiletý muž a sedmnáctiletá dívka z Polska. Právě řidič se snažil před hlídkou schovat drogy v kalhotách.

„Na standardně položený dotaz, zda převážejí alkohol, cigarety, tabák či narkotika, oba odpověděli negativně,“ popisuje mluvčí Jitka Fajstavrová. Netrvalo příliš dlouho a služební fena Bonny čmuchala v rozkroku muže, kde měl ukryté drogy.  

Drogy vyndal až na výzvu celníků. Mezi nohama měl černou plechovou krabičku, v níž převážel v plastovém sáčku čtyři gramy metamfetaminu. „Vypověděl, že jej veze pro svoji vlastní potřebu a do České republiky si vyjel s přítelkyní zakouřit,“ řekla Fajstavrová.

Za trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy hrozí muži trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Celní správa Královéhradeckého kraje

Štítky Celní správa, Královéhradecký kraj, Bonny, fena, drogy, Polsko, hranice, kontrola, kalhoty, Celní správa České republiky, Audi A3, Bonn, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Mezi nohama cizince vyčuchala služební fena pervitin. Chci si s přítelkyní pokouřit, tvrdil  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.