Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Nožem vyhrožoval zaměstnankyni nemocnice v Hradci Králové. Během chvilky skončil v poutech

, aktualizováno 29. ledna 2021, 17:00

Policie musela řešit hned dva ozbrojené agresory. První byl přistižený v areálu Fakultní nemocnice Hradec Králové, kde s kamarádem vyhrožoval zaměstnankyni nožem. Ten druhý se pokusil krást na jedné z veterinárních klinik. Ošetřovatelům vyhrožoval nůžkami.

„Osmačtyřicetiletého muže se svým kamarádem ve Fakultní nemocnici Hradec Králové přistihla zaměstnankyně,“ vysvětluje mluvčí policie Lucie Konečná. V tu chvíli ji muži začali vyhrožovat otevíracím nožem, který drželi v ruce. Žena proto utekla a zavolala policii. Ta na místo dorazila během několika málo minut a oba muže zatkla.

Druhý případ tohoto týdne se stal ve středu. Tentokrát si musela eskortní jednotka dojet pro ozbrojeného muže na veterinární kliniku v Hradci Králové. „Do budovy muž přišel v jednorázovém zdravotnickém plášti a ukradl nůžky. Při snaze dostat se z kliniky jimi ohrožoval zaměstnance,“ vysvětluje mluvčí.

V prvním případě hrozí mužům až tři roky za mřížemi. Druhému hrozí až osm let za mřížemi. Co muže k jejich chování vedlo policie zjišťuje.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, FNHK, Hradec Králové, krimi, nůž, loupež, vyhrožování, klinika, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Nožem vyhrožoval zaměstnankyni nemocnice v Hradci Králové. Během chvilky skončil v poutech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.