Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Závěr týdne bude dopravu v kraji komplikovat počasí. Meteorologové vydávají výstrahu před sněhem

Od zítřejší deváté hodiny dopoledne platí pro část Královéhradeckého kraje varování před sněhem. To bude v platnosti až do půlnoci. Nejhorší situace má být na Trutnovsku, Náchodsku a Rychnovsku. Počasí může výrazně komplikovat dopravu.

Meteorologové řidičům doporučovali, aby byli na situaci v těchto regionech připravení. Důležité je sledovat dopravní značení, vývoj počasí a nepřeceňovat síly. Dobrým pomocníkem můžou být i sněhové řetězy, povinná zimní výbava v autě je samozřejmostí.

Varování meteorologů platí i pro některé regiony v Ústeckém, Libereckém a Olomouckém kraji. Špatné počasí se nevyhne ani řidičům v Pardubickém, Zlínském a Moravskoslezském kraji.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky počasí, meteorolog, předpověď, varování, Krkonoše, Královéhradecký, kraj, sníh, doprava, Královéhradecký kraj, okres Trutnov, okres Náchod, okres Rychnov nad Kněžnou, Ústecký kraj, Liberecký kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Zlínský kraj, Moravskosle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Závěr týdne bude dopravu v kraji komplikovat počasí. Meteorologové vydávají výstrahu před sněhem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.