Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Sousední Pardubice otevírají venkovní kluziště. Na ledě může být maximálně 50 bruslařů

Sousední Pardubice opět po roce otevírají veřejné kluziště v areálu Dostihového závodiště. Poprvé bruslaři vyrazí na led v pondělí 7. prosince. Podobně jako v bazénech, bude i tady třeba hlídat počet osob. Těch může být na ledě maximálně 50.

Lidé si budou moct zabruslit každý všední den odpoledne. Během vánočních svátků bude zaveden speciální režim.

„Jsme rádi, že můžeme nejen obyvatelům Pardubic nabídnout možnost sportovního vyžití. Tak jako v jiných sektorech se však musíme řídit i nastavenými protiepidemickými opatřeními a kapacitu plochy omezit. Věříme, že všichni toto pochopí a budou pravidla respektovat a že si bruslení v areálu závodiště užijí,“ řekl ředitel Dostihového spolku Jaroslav Müller.

Letos poprvé půjde zakoupit vstupenky pouze online. Je to i kvůli tomu, aby organizátoři uhlídali maximální povolený počet lidí na ledě. Přes internet půjde domluvit i kompletní pronájem ledové plochy. Vstupenky jsou v prodeji od včerejšího večera.

Kluziště je v Pardubicích postavené v areálu Dostihového závodiště za paddockem. Veřejnost bude mít k dispozici skříňky k uložení věcí, brusle se budou půjčovat v budově D. Auto bude třeba nechat na parkovišti u hlavní brány.

Ohodnoť článek

Foto Kudy z nudy

Štítky kluziště, Pardubice, Dostihové závodiště, sport, volný čas, zima, led, bruslař, nařízení, omezení, vstupenky, online, bruslení, HC Dynamo Pardubice, Dostihový spolek a.s., Jaroslav Müller

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sousední Pardubice otevírají venkovní kluziště. Na ledě může být maximálně 50 bruslařů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.