Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Do Rybné nad Zdobnicí o víkendu letěl vrtulník. Řidič osobního auta narazil do stromu vedle silnice

Do Rybné nad Zdobnicí musel v sobotu odpoledne letět vrtulník z Hradce Králové. Osobní auto zde narazilo do stromu vedle silnice. Ve vozidle cestoval pouze řidič. Poté, co ho hasiči z vozu vyprostili, transportoval ho žlutý vrtulník do nemocnice.

První na místo nehody dorazili hasiči. Zajistili místo nehody, zabezpečili nabouraný automobil a navedli na přistání vrtulník. Pro tuto příležitost tak zcela uzavřeli silnici.

„Hasiči poskytli zraněnému první předlékařskou pomoc, u havarovaného automobilu jej zajistili, zafixovali do vakuové matrace a vynesli ho z blátivého mokrého příkopu k vozidlu zdravotnické záchranné služby,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová. Následně předali hasiči z Rychnova nad Kněžnou a Kostelce nad Orlicí místo nehody policistům. Ty nyní vyšetřují, jak k nehodě došlo.

Ohodnoť článek

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky foto, Rybná nad Zdobnicí, nehoda, vrtulník, hasiči, záchranáři, strom, doprava, nemocnice, transport, víkend, sobota, silnice, Hradec Králové, Rychnov nad Kněžnou, Kostelec nad Orlicí, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Do Rybné nad Zdobnicí o víkendu letěl vrtulník. Řidič osobního auta narazil do stromu vedle silnice  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.