Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pět let se vyhýbá nástupu do vězení. Policie po muži vyhlásila celostátní pátrání

Policie pátrá po třiačtyřicetiletém muži, který byl v květnu roku 2013 odsouzen a poslán na deset měsíců do vězení. K výkonu trestu však nenastoupil a před policií se začal ukrývat. Od března roku 2015 je na něj vyhlášeno celostátní pátrání. Policie prosí veřejnost o pomoc.

„Muž se jakémukoliv kontaktu s policií vyhýbá, střídá bydliště i zaměstnání a pohybovat se může po celé České republice. Jeho současný popis je policii neznámý, fotografie je z roku 2013,“ řekl za policii poručík Jaroslav Matoušek. Muž byl odsouzený za neplacení výživného na své dítě.

Policie žádá občany, aby veškeré informace k hledanému sdělili Policii ČR na lince 158 nebo nejbližší služebně.

Jiří Kobza se narodil 26. února 1977 a bydlel v Hradci Králové. Není nebezpečný, ozbrojený ani nemocný. Měří zhruba 180 centimetrů, vypadá na 40 let. Má střední postavu, hnědé krátké vlasy a modré oči.

Policie prosila veřejnost o pomoc při pátrání už minulý rok. I přes to, že se jeho obličej objevil ve většině médií po celé republice, se ho nepodařilo najít.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, vězení, trest, veřejnost, pomoc, 158, Hradec Králové, ČR, Jiří Kobza, pět, let, výživné, Jaroslav Matoušek, Česko, Policie České republiky, věznice

Pět let se vyhýbá nástupu do vězení. Policie po muži vyhlásila celostátní pátrání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.