Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Po krádeži v obchodě zloděj zaútočil na strážníky městské policie

Minulý týden chytla ostraha obchodu ve Dvoře Králové muže, který se pokusil ukrást zboží za zhruba 500 korun. Muž se rozhodl zboží vrátit a spolupracovat. Po příjezdu strážníků městské policie změnil názor. Začal být agresivní a na jednoho z policistů zaútočil.

Ačkoliv s ostrahou obchodu spolupracoval, se strážníky se bavit nehodlal. Hned po jejich příjezdu začal být arogantní a agresivní. Nereagoval a odmítl uposlechnout jakékoli výzvy. Vše nakonec skončilo tím, že se proti jednomu z nich rozeběhl a udeřil ho.

„Strážnici poté agresora zadrželi. To se ale neobešlo bez jeho aktivního odporu, když druhého ze strážníků měl během toho ještě také udeřit, chytit za krk a způsobit mu zranění,“ potvrdil mluvčí státní policie Lukáš Vincenc.

Zloděj nakonec skončil v poutech a policejní cele. Odtud putoval na okresní soud v Trutnově, kde soudce rozhodl o jeho vzetí do vazby. V případě odsouzení mu za napadení a krádež hrozí až čtyři roky vězení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dominik Svoboda

Štítky policie, Dvůr Králové, krádež, zloděj, škoda, ochranka, obchod, strážník, útok, soud, Trutnov, vazba, Dvůr Králové nad Labem, Strážnice, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po krádeži v obchodě zloděj zaútočil na strážníky městské policie  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.