Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Týrání manželky ukončila až zásahová jednotka. Ta v domě našla zbraně bez registrace

Jednasedmdesátiletý muž v rodinném domku nedaleko Dvora Králové nad Labem týral svoji manželku. V sobotu odpoledne ji vydíral likvidací a fyzicky jí napadal. Jelikož je muž vlastníkem několika zbraní, musela zasáhnout zásahová jednotka.

Po příjezdu policie na místo byl muž pod vlivem alkoholu, nadýchal 1,7 promile. V současné době je tak obviněn hned ze dvou trestných činů. V první řadě za ublížení na zdraví ve stádiu pokusu a týrání osoby žijící ve společné domácnosti. Za to může skončit na tři až deset let ve vězení.

„Kromě legálně držených střelných zbraní, jsme u něho našli ještě zbraně bez registrace. Tyto zbraně jsme předali k odbornému zkoumání, na jehož výsledku se rozhodne, zda se nejedná navíc o nedovolené ozbrojování,“ potvrdila mluvčí policie Iva Kormošová. Policie tak požádala státního zástupce o vzetí muže do vazby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky týrání, manželka, manžel, Trutnovsko, zásahová, jednotka, policie, zbraně, registrace, zadržení, vazba, trestný, čin, zbraň, Dvůr Králové nad Labem, zásahová jednotka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týrání manželky ukončila až zásahová jednotka. Ta v domě našla zbraně bez registrace  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.