Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Zaparkoval auto na silnici před železničním přejezdem a usnul s prázdnou lahví od alkoholu. V dechu měl čtyři a půl promile

Ke kurioznímu případu vyjížděli včera odpoledne policisté na Náchodsku. Přijali oznámení na muže, který stál se svým autem v jízdním pruhu zhruba dvě stě metrů od železničního přejezdu ve směru od Rychnovku na Josefov a překážel v provozu. Když policisté přijeli, zjistili, že je totálně na mol. Následně nadýchal čtyři a půl promile alkoholu.

Řidič za volantem usnul a motor běžel. Na sedadle spolujezdce mu dělala společnost prázdná půllitrová lahev od tvrdého alkoholu. „Muž zprvu nereagoval na okolní podněty, teprve když se policistům podařilo s ním přes pootevřené okénko zatřást, probudil se,“ řekl Jaroslav Matoušek z krajského policejního ředitelství.

Šofér byl zmatený a nemohl se hýbat. Policisté ho vyzvali k provedení dechové zkoušky, ta ukázala čtyři a půl promile alkoholu. Na místo byli přivoláni i záchranáři. „Po zhodnocení zdravotního stavu muže lékařem, byl policisty převezen na Protialkoholní záchytnou stanici do Hradce Králové. Další okolnosti jsou v šetření policie," doplnil Matoušek.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, opilý, řidič, promile, alkohol, okres Náchod, Jaroslav Matoušek, železniční přejezd, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaparkoval auto na silnici před železničním přejezdem a usnul s prázdnou lahví od alkoholu. V dechu měl čtyři a půl promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.