Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Opilá řidička přišla při kontrole o papíry. I přes zákaz řízení za tři hodiny své auto nabourala

Jednačtyřicetiletou řidičku Fordu kontrolovala policejní hlídka včera kolem třetí hodiny odpoledne v Trutnově. Během dechové zkoušky nadýchala 1,87 promile. Na místě ji tak policie zabavila řidičský průkaz a zakázala jízdu. O to větší překvapení na muže zákona čekalo o tři hodiny později. Ta samá řidička bourala jen o několik kilometrů dál.

„V pět hodin odpoledne totiž řídila stejné vozidlo znovu mezi obcí Libeč a Debrné u Trutnova,“ potvrdil mluvčí policie Lukáš Vincenc. Při jízdě dostala smyk a pravým bokem narazila do svodidel. To jí však nezastavilo a pokračovala dál do doby, kdy jí zastavila hromada složených klád.  

Opakovaná dechová zkouška potvrdila, že mezi první a druhou schůzkou s policií musela pít. Přístroj ukázal hodnoty dosahující téměř dvou promile alkoholu. Z nehody žena vyvázla bez zranění. Způsobila škodu kolem 100 tisíc korun.

Ženě nyní v případě odsouzení z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky hrozí až tři roky vězení, zákaz činnosti nebo peněžitý trest.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky doprava, Trutnovsko, policie, alkohol, nehoda, řidička, Ford, klády, promile, alkoholtestr, Ford Motor Company, Trutnov, Libeč, Debrné

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Steinbauer

Asi se naštvala a řekla si , když Tě nemohu řídit já, tak nikdo. Že ji to trvalo tři hodiny , hm, možná ho měla trošku rada.

Úterý, 29. září 2020, 19:23Odpovědět

Opilá řidička přišla při kontrole o papíry. I přes zákaz řízení za tři hodiny své auto nabourala  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.