Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Koupaliště Flošna v Hradci Králové zavírá. Poslední možnost mají plavci do čtvrtka

Koupaliště Flošna v Hradci Králové ukončuje letošní sezónu. Plavci mohou využít vyhřívaných bazénů maximálně do čtvrtka 24. září. Letošní sezóna trvala přesně 91 dnů, tedy tři měsíce.

Koupaliště se otevřelo o několik dní později, než je zvykem. První návštěvníci si přišli zaplavat 25. května 2020.   

Areál letního koupaliště bude do čtvrtka otevřen od 10 do 19 hodin. Návštěvníci budou moci využívat nadále kurty na plážový volejbal nebo stůl na stolní tenis. Voda v bazénech je vyhřívána na 26 stupňů.

Vstupné na koupaliště letos podražilo, v průměru o 5,2 procenta. Maximálně se jednalo o šest korun pro jednotlivé vstupné na celý den. Například celodenní vstupné pro dospělého placené hotově nebo městskou kartou vyšlo na 150 korun.


Koupaliště Flošna v Hradci Králové přivítalo miliontého návštěvníka

Miliontým návštěvníkem se stala paní Jana Zezulková z Hradce Králové, maminka dvou dětí. Turniketem Koupaliště Flošna prošla v úterý 11. srpna krátce po poledni. Koupaliště ve městě funguje od května roku 2010.

Jiná koupaliště v kraji už svoji sezónu ukončila v minulém týdnu. Například koupaliště v Trutnově bylo v provozu jen do 13. září. Po rekonstrukci bazénů sezónu zahájilo 30. června. Zavřené je už i koupaliště Kníže v Jičíně. Zde se provoz ukončil s posledním prázdninovým dnem.

Ohodnoť článek

Foto Flošna Hradec Králové

Štítky sezóna, koupaliště, Flošna, Hradec Králové, ukončení, koupání, sport, zábava, volný, čas, léto, bazén, Trutnov, plavec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Flošna v Hradci Králové zavírá. Poslední možnost mají plavci do čtvrtka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.