Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Po Krkonoších se proháněli motorkáři. Správci parku pátrají po jejich totožnosti. Neznáte je?

Správa Krkonošského národního parku řeší další bezohledný případ motorkářů. Tentokrát jde o skupinku lidí, kteří se proháněli na terénních motorkách pod Rennerovkama. Dopadnout podobné hříšníky je téměř nemožné. Proto správci parku zkouší sílu sociálních sítí. Pokud je poznáváte, dejte vědět, píší.

„Na videu uvidíte skupinu motorkářů, kteří si spletli národní park s motokrosovou dráhou. Video je ze včerejška a je pod Rennerovkama,“ napsali správci parku na svoje sociální sítě. Na videu jsou vidět čtyři motorkáři, kteří se otáčejí na jedné z cest a pokračují v jízdě.

Správa Krkonošského národního parku prosí veřejnost o pomoc. „Pokud máte jakékoliv informace, které by pomohly identifikovat konkrétní osoby, tak budeme rádi,“ píší správci. Zprávu mohou lidé nechat buď na Facebooku nebo napsat na mail rdrahny@krnap.cz.

Pokud se podaří motorkáře dopadnout, zahájí se s nimi správní řízení. V tomto případě (každému z nich) hrozí pokuta až do výše 100 tisíc korun. Podobných případů není v Krkonoších málo, správci jich řeší i několik do sezóny. Ve většině z nich se ale pachatele nepodaří dopadnout.

Ohodnoť článek

Foto FB: KRNAP

Štítky Krkonoše, správa, motorkář, zákon, zákaz, bezohlednost, pátrání, sociální, sítě, Facebook, Krkonošský národní park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po Krkonoších se proháněli motorkáři. Správci parku pátrají po jejich totožnosti. Neznáte je?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.