Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Policie hledá svědky dvou nehod v Hradci, při kterých se zranil cyklista a chodec

Hradečtí policisté shání svědky dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 24. srpna v 8. hodin ráno. Na křižovatce ulic Za Škodovkou a Pražská, mělo dojít ke střetu cyklisty se zatím nezjištěným vozidlem. Ve druhém případě se střetl řidič osobního auta s chodcem. Případní svědci mohou volat na linku 158.

Auto i osmasedmdesátiletý cyklista jeli ve směru od ulic Za Škodovkou směrem k Auparku. Při střetu upadl cyklista i s kolem na zem a zranil se. Podle dosavadního šetření bylo zjištěno, že se mělo jednat o vozidlo typu „pick-up“ nezjištěné značky se zeleným vozíkem pravděpodobně vlastní výroby.

Auto pokračovalo ve své jízdě směrem ke kruhovému objezdu Koruna a dále k Ulrichovu náměstí.

„Žádáme zejména řidiče tohoto vozidla či jakékoliv svědky, kteří by mohli přispět k řádnému objasnění okolností této události, aby zavolali na bezplatnou linku 158,“ říká policejní mluvčí Eliška Majerová.

Střet osobního auta s chodcem

Hledají se i svědci vážné dopravní nehody, ke které došlo na frekventované silnici I/35 u křižovatky s ulicí Lesní ve směru na Býšť. Osobní auto tu srazilo chodce. Podle prvotního zjištění měl třicetiletý muž vběhnout řidiči do cesty z pravé strany. Upadl na kapotu, čelní sklo a následně byl odražen na silnici. Přivolaní lékaři si ho převzali do péče.

„V souvislosti s vyšetřováním i této dopravní nehody se hradečtí dopravní policisté obracejí na veřejnost. Prosíme každého, kdo by mohl svou informací přispět k řádnému objasnění okolností této dopravní nehody, aby kontaktoval bezplatnou linku 158,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, cyklista, střet, osobní auto, Hradec Králové, automobil, ŠKODA AUTO a.s., dopravní nehoda, Aupark, Ulrichovo náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky dvou nehod v Hradci, při kterých se zranil cyklista a chodec  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.