Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

VIDEO: Žena jela v protisměru, test na drogy u ní vyšel pozitivně

Časně ráno vyslal operační důstojník policisty z pohotovostního a eskortního oddělení do akce. Po hradecké Rašínově třídě jela v protisměru žena s osobním autem. Po kontrole se podrobila testu na návykové látky, který vyšel pozitivně. V autě měla i sáček s marihuanou. Dostala pokutu a přišla o řidičský průkaz.

Jednatřicetiletá řidička jela se svým autem v protisměru po silnici od Opatovic nad Labem do Hradce Králové. Policisté ji navedli ke sjezdu, kde provedli kontrolu. Dechová zkouška byla negativní, orientační test na návykové látky už ale ne.

„Tento test vyšel pozitivně na canabis a amfetamin/metamfetamin. Řidička dále ve vozidle přechovávala igelitový sáček obsahující malé množství zelené sušiny,“ řekla policejní mluvčí Eliška Majerová.

Žena měla navíc v autě i igelitový sáček s malým množstvím zelené sušiny. Na místě dostala pokutu v příkazním řízení ve výši 2.500 korun za neoprávněné přechovávání návykové látky v malém množství pro vlastní potřebu. Řidičce byl zadržen řidičský průkaz a další jízda autem jí byla zakázána.

„Pokud se potvrdí, že automobil v protisměru žena řídila pod vlivem zakázaných látek, tedy ve stavu vylučujícím způsobilost, čekají ji ještě další sankce v podobě citelného peněžitého trestu či zákazu řízení," doplňuje mluvčí. 

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, jízda, drogy, marihuana, řidička, Hradec Králové, VIDEO, Opatovice nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Žena jela v protisměru, test na drogy u ní vyšel pozitivně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.