Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Koupaliště Flošna v Hradci Králové přivítalo miliontého návštěvníka

Miliontým návštěvníkem se stala paní Jana Zezulková z Hradce Králové, maminka dvou dětí. Turniketem Koupaliště Flošna prošla v úterý 11. srpna krátce po poledni. Koupaliště ve městě funguje od května roku 2010.

„Dnes odpoledne jí byly předány dárky ve formě pamětního listu, peněžního dárkového poukazu v hodnotě dva tisíce korun na služby v areálech, které provozuje Správa nemovitostí Hradec Králové, hraček do vody a dárkového koše od Magistrátu města Hradec Králové,“ řekla Jaroslava Bernhardová, ředitelka Správy nemovitostí Hradec Králové.

Letošní sezóna je v porovnání s minulými roky slabší, do jisté míry ji ovlivnila současná pandemie. Areál se plavcům otevřel o pár týdnů později, než je v Hradci Králové zvykem. První návštěvníci si přišli zaplavat až 1. června, od té chvíle jich tu bylo zhruba 40 tisíc.

Ohodnoť článek

Foto MMHK

Štítky Flošna, Hradec Králové, návštěvník, milion, jubileum, návštěvnost, sezóna, Jana Zezulková, Magistrát města Hradec Králové, Tepelné hospodářství Hradec Králové, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště Flošna v Hradci Králové přivítalo miliontého návštěvníka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.