Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Po srážce vyletěl motor z auta 30 metrů daleko. K nehodě letěl vrtulník

K vážné dopravní nehodě došlo dnes na silnici II. třídy mezi obcemi Miletín a Lázně Bělohrad v Tetíně. Krátce po desáté hodině dopoledne se v křižovatce na Pecku srazila dvě osobní auta. Čtyřiadvacetiletá řidička Škody Octavia nedala přednost šestatřicetiletému řidiči jedoucí po hlavní ulici. Ten do ní ve vysoké rychlosti narazil.

Řidič Škody Superb jel po hlavní silnici ve směru na Lázně Bělohrad. Ve vysoké rychlosti však narazil do vozidla, které přijíždělo z pravé strany z vedlejší silnice. Náraz byl tak silný, že vymrštil motor Škody Octavia do vzdálenosti zhruba 30 metrů od auta.

„Dvě lehce a dvě těžce zraněné osoby si následně do péče převzali zdravotní záchranáři,“ řekl mluvčí policie Aleš Brendl. Na místo operační důstojník poslal i záchranářský vrtulník z Hradce Králové.

Ani jeden z řidičů před jízdou nepil, to potvrdila na místě provedená dechová zkouška. Předběžná škoda na vozidlech je odhadnuta na částku 475 tisíc korun.

Přesnou příčinu dopraví nehody vyšetřuje policie. Na vině budou pravděpodobně oba řidiči. Řidička při vjíždění do hlavní silnice nedala přednost přijíždějícímu vozidlu. Naopak řidič jedoucí po hlavní silnici obcí Tetín jel vysokou rychlostí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, Jičínsko, Miletín, Lázně Bělohrad, Tetín, Super, Octavia, vrtulník, policie, srážka, motor, rychlost, přednost, zranění, doprava, Škoda Octavia, Tetín (hrad), Škoda Superb, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Po srážce vyletěl motor z auta 30 metrů daleko. K nehodě letěl vrtulník  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.