Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Příští týden odstartuje rekonstrukce Hlavní ulice v Hradci Králové

Rekonstrukce Hlavní ulice na Novém Hradci Králové odstartuje koncem příštího týdne. Opraví se chodníky i samotná silnice. Nové bude například i veřejné osvětlení a zeleň. Celá rekonstrukce vyjde městskou kasu na 57,8 milionu korun.

„Během příštího týdne chystáme předání staveniště zhotoviteli. Ten provede kompletní rekonstrukci, která bude rozdělena do dvou etap. První bude zahájena prakticky ke konci příštího týdne. Nejprve se začne úsekem od zástavby Hlavní ulice směrem od Roudničské ulice přes rockový klub U Cikána k točně MHD Kluky,“ říká náměstek Jiří Bláha. Během druhé etapy se bude pokračovat na druhou stranu až po ulici Národních Mučedníků.

Během rekonstrukce se navíc opraví i všechny silnice, které Hlavní ulici propojují s ulicemi Pod Vodárnou, K Hvězdárně a K Cikánu. Nová bude i konečná zastávka MHD Kluky.

Hlavní ulice je spojnicí mezi Roudničkou Brněnskou ulicí. „Ulice bude kompletně uzavřena do 18. prosince letošního roku,“ říká mluvčí radnice Kateřina Šmídová. Objízdná trasa bude pro řidiče vedena po ulicích Brněnská, Palachova, Štefánikova, Zborovská a Roudničská.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky rekonstrukce, oprava, Hlavní, silnice, ulice, doprava, Hradec Králové, Nový Hradec Králové, Jiří Bláha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příští týden odstartuje rekonstrukce Hlavní ulice v Hradci Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.