Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Královéhradecký kraj omezí od pondělí některé spoje v linkové autobusové dopravě

Veřejná autobusová doprava, bude od pondělí v Královéhradeckém kraji omezená. Spojů tak bude jezdit méně. Navíc se v jednotlivých autobusech zavedou důkladnější hygienická opatření.

Školy jsou od středy po nařízení vlády uzavřené a tím pádem jezdí linkové autobusy téměř prázdné. V kraji, se tak přejde na prázdninový režim. V pracovních dnech bude jezdit o přibližně 10 % spojů méně. Víkendové spoje zůstanou zachovány. „Všechny informace o spojích budou dostupné na portálu jízdních řádů IDOS a zveřejníme je i na webových stránkách kraje. S dopravci jsme domluveni, že informace o změně jízdních řádů vylepí na zastávkách. Prosím všechny cestující o trpělivost a o přizpůsobení se nastalé situaci,“ uvedl první náměstek pro dopravu Martin Červíček.

Kromě toho kraj zavádí i důslednější hygienická opatření v autobusech, jejich řidiči jsou proškoleni. Dopravcům byla nařízena častější dezinfekce interiérů autobusů.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hradecká Drbna

Štítky linkové spoje, prázdninový režim, Královéhradecký kraj, hygiena, koronavirus, Martin Červíček, IDOS, autobusová doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Královéhradecký kraj omezí od pondělí některé spoje v linkové autobusové dopravě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.