Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloději ukradli 400 vstupenek na festival JamRock. Nyní je přeprodávají

Organizátorům festivalu JamRock v Žamberku před pár dny někdo ukradl 400 kusů vstupenek. Ty už se nyní nelegálně prodávají na internetu. Pořadatelé proto doporučuji, abyste vstupenky na festival kupovali pouze od ověřených prodejců. S kradenou vstupenkou se na festival nedostanete.

„Zcizené vstupenky jsou kódovány registrovanými čárovými a QR kódy a při skenování u vstupu nebudou jejich i nevědomí majitelé do areálu vpuštěni – a vstupenka bude policií zabavena a použita k dalšímu vyšetřování,“ zní v oficiální prohlášení organizátorů festivalu na jejich webu.

Vstupenky na JamRock 2020 je tak dobré kupovat pouze od oficiálních prodejců. V tomto případě se jedná o portál TICKETLIVE, oficiální infocentra a partnery festivalů. V žádném případě se nedoporučuje lístky pořizovat přes sociální sítě a bazarové portály.

„Pokud jste v uplynulých 14-ti dnech zakoupili vstupenku jinde než z oficiálních prodejních zdrojů, ohlaste tento nákup na adresu info@jamrock.cz nebo Policii ČR,“ dodávají organizátoři.

13. ročník festivalu se koná 4. – 6. června 2020 v Žamberku.

Ohodnoť článek

Foto jamrock.cz

Štítky JamRock, Žamberk, krádež, vstupenky, prodej, internet, upozornění, policie, vstupenka, festival, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloději ukradli 400 vstupenek na festival JamRock. Nyní je přeprodávají  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.