Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na finále hokejové Ligy mistrů parkujte jen na místech, kde je to možné. Jinak se zápas prodraží

Zaparkovat dnes večer v Hradci Králové bude pro řidiče tvrdý oříšek. V ČPP aréně, se hraje od 18:45 finále hokejové Ligy mistrů. K dispozici bude odstavné parkoviště u Flošny i přilehlá parkoviště v centru města. Na bezpečnost i pořádek dohlédne policie.

Ještě před tím, než svedou hokejisté Hradce Králové finálový boj se švédskou Frölundou, budou bojovat o volná parkovací místa řidiči v okolí ČPP arény. K dispozici bude odstavná plocha u koupaliště Flošna, neplacené parkoviště u Univerzity Hradec Králové, nebo  nově vybudované parkoviště u hradecké fakultní nemocnice. Městská i státní policie, se na kontrolu správného parkování zaměří. „Za porušení zákona může být řidiči uložena pokuta až do výše 2 tisíce korun, pokud bude vozidlo činit překážku silničního provozu, hrozí řidiči i odtažení,“ řekla mluvčí strážníků Eva Kněžourová. K aréně, můžete jet i městskou hromadnou dopravou.

V akci bude víc policistů

Kromě toho, že se jedná o mimořádný zápas, který se v Hradci Králové nikdy nehrál, to bude mít policie o to složitější. Před ČPP arénou, bude projekce pro fanoušky. Policie chystá několik opatření. Bude dohlížet na bezpečnost, veřejný pořádek a bezpečnost silničního provozu. „Neočekáváme žádné problémy mezi fanoušky, přesto máme ve službě dostatek policistů, aby dokázali ohlídat plný stadion lidí a další místa jako jsou třeba restaurace, kde budou sledovat zápas fanoušci, kteří se nedostali na stadion,“ uvedla mluvčí policie Iva Kormošová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, hokej, Liga mistrů, parkování, pokuta, Liga mistrů UEFA, Mountfield Hradec Králové, Flošna, Univerzita Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na finále hokejové Ligy mistrů parkujte jen na místech, kde je to možné. Jinak se zápas prodraží  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.