Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

FOTO: Jak vypadá Tesco v době, kdy se původě mělo otevřít po rozsáhlé rekonstrukci?

Třípatrový objekt, který funguje v centru města už od počátku 90. let, si v posledních letech začal říkat po rozsáhlé rekonstrukci. Ta původně měla trvat od poloviny letošního února právě do posledního měsíce v roce 2019. V posledních týdnech se však objevily informace o plánovaném nutném prodloužení všech prací. Ty by se však na jaře nakonec měly rychle přehoupnout už do svého finiše.

Tesco na náměstí 28. října prochází rozsáhlou rekonstrukcí, která denně stovky lidmi navštěvovaný obchodní dům na hlavní ulici pro pěší směrem od vlakového nádraží do centra, posune minimálně vnitřním interiérem do sekce těch moderních. S přilehlým obchodním centrem Atrium, kterému v posledních letech vyrostla konkurence hlavně v nedalekém Auparku u nádraží, bude rozlehlý rekonstruovaný dům Tesca nově tvořit jeden společný velký komplex. 

"Plánované otevření obchodu bylo sice proti původnímu plánu drobně posunuto, ale obchod by měl být otevřen v dubnu 2020," upřesňuje mluvčí Tesca Václav Koukolíček.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Tesco, rekonstrukce, Hradec Králové, Prior, Aupark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Jak vypadá Tesco v době, kdy se původě mělo otevřít po rozsáhlé rekonstrukci?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.