Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

ORL hradecké fakultní nemocnice nabídne u příležitosti Světového dne hlasu vyšetření hlasivek

Klinika otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku Fakultní nemocnice Hradec Králové a Lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Hradci Králové, pořádají v úterý 16. dubna Den otevřených dveří na foniatrické ambulanci. Akce, která nabídne možnost bezplatného vyšetření hlasivek odborníkem, se koná u příležitosti Světového dne hlasu.

„Akce je určena pro pacienty, kteří mají potíže s hlasem či dlouhodobě trvající chrapot,“ uvedl přednosta kliniky prof. Viktor Chrobok. Den otevřených dveří se uskuteční od 8:00 do 14:00 hodin v budově ORL kliniky v areálu FN HK (budova č. 4). 

Světový den hlasu se koná od roku 2003 a nabízí různé akce, například preventivní vyšetření či přednášky. Cílem akce je zvýšit informovanost veřejnosti o významu hlasu a povědomost o možných zdravotních komplikacích.

Autoři | Foto pixabay.com | Zdroj TZ

Štítky hlas, nemocnice, vyšetření, Světový den hlasu, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Univerzita Karlova, Hradec Králové

ORL hradecké fakultní nemocnice nabídne u příležitosti Světového dne hlasu vyšetření hlasivek  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.