Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Miloš Zeman dnes pronese vánoční poselství

Prezident Miloš Zeman dnes pronese svůj tradiční projev ze zámku v Lánech. První vánoční poselství v Zemanově druhém funkčním období odvysílají ve 13:00 hlavní televizní i rozhlasové stanice a také Česká tisková kancelář. Zemanovi předchůdci pronášeli projev na Nový rok, navázat na ně chtějí v první den roku 2019 předsedové Senátu Jaroslav Kubera (ODS) a Sněmovny Radek Vondráček (ANO).

Zeman má od 12. prosince do konce roku dovolenou, kterou tráví v Lánech. Přeruší ji pouze kvůli natáčení vánočního projevu. Jeho přenos, stejně jako v minulých letech, zajistí televize Nova. Vedle ní projev odvysílají ČT1, ČT24, TV Barrandov, Český rozhlas - Radiožurnál a letos poprvé také Česká tisková kancelář.

V loňském projevu Zeman ocenil ekonomickou situaci v Česku, nabádal však k vyšším investicím, růstu důchodů či omezení sociálních dávek lidem, kteří odmítají práci. Politické strany vybídl, aby v povolebních vyjednáváních postupovaly aktivně a hledaly kompromisy. Zopakoval také svůj kritický postoj ke kvótám na přerozdělování migrantů.

Autoři | Foto Facebook/Miloš Zeman

Štítky Miloš Zeman, prezident, proslov, poselství, Jaroslav Kubera, Radek Vondráček, ODS, ANO 2011, Poslanecká sněmovna ČR, Zámek Lány, Český rozhlas, Česko, TV Nova

Miloš Zeman dnes pronese vánoční poselství  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.