Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Hradečtí strážníci budou lidem na hřbitovech v patách, posilují hlídky

Hradečtí strážníci před Dušičkami zvyšují opět dohled hřbitovů a v jejich okolí. Do akce půjde i psovod. Strážníci se zaměří na kontrolu parkování, pořádek a bezpečí návštěvníků, a to i v nočních hodinách.

V nadcházejících dnech se na hradeckých hřbitovech objeví víc strážníků, aby dohlédli na klid a pořádek, i na to, jak parkujete. Nebudou na to sami, bude s nimi i psovod. Strážníci budou k dispozici ve dne i v noci a pomohou s orientací mimohradeckým návštěvníkům. Kromě toho budou udržovat pořádek, kontrolovat dodržování hřbitovního řádu a zajistí, aby pietní místa zůstala nedotčená.

Strážníci apelují na řidiče, aby byli na silnicích trpěliví, pro parkování využívali jen povolených ploch a nenechávali v autech cennosti. Ozdobené hroby by si měli lidé vyfotit pro případ, že by se z nich něco ztratilo. "Tašky a kabelky mějte vždy pod dohledem a nenechávejte je bez dozoru. Pokud zaznamenáte něco podezřelého, ihned kontaktujte policii," uvedla v tiskové zprávě mluvčí hradeckých strážníků Eva Kněžourová.

Ohodnoť článek

Foto se souhlasem MPHK

Štítky hřbitov, dohled, hlídky, MP, městská policie, strážník, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí strážníci budou lidem na hřbitovech v patách, posilují hlídky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.