Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Policie zastavila opilou řidičku v Hradci Králové. Seniorka nadýchala přes jednu promile

Hradecká policie zadržela jednašedesátiletou řidičku s 1,1 promile alkoholu. Incident se stal ve čtvrtek večer v ulici Štefánikova.

V podvečerních hodinách ve čtvrtek 10. října si hlídka obvodního oddělení Hradec Králové 3 všimla v ulici Fričova osobního auta Suzuki, jehož jízda působila nejistě. Vozidlo kličkovalo a v jednu chvíli náhle zastavilo i bez přítomnosti dalších vozidel. Policisté auto zastavili v ulici Štefánikova. 

Za volantem byla žena, která byla po dechové zkoušce zjištěna s hladinou alkoholu 1,1 promile. “Policisté ženě ihned zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu. Řidičce bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky,” uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová. Hrozí jí až roční vězení, peněžitý trest nebo zákaz činnosti. 

Od začátku října bylo v Královéhradeckém kraji zastaveno téměř 70 řidičů, kteří řídili pod vlivem alkoholu nebo drog. Policisté zdůrazňují, že za volant by měli lidé sedat pouze ve střízlivém stavu. 

Ohodnoť článek

Foto Anh Tuan Tran

Štítky policie, Hradec Králové, Královéhradecký kraj, alkohol, Suzuki

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zastavila opilou řidičku v Hradci Králové. Seniorka nadýchala přes jednu promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.