Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Neděle 13. října 2024  |  Svátek má Renáta
Bez reklam

Lidé budou moci díky novým kioskům hodnotit úředníky na hradeckém magistrátu

Na pracovištích Magistrátu města Hradec Králové se do konce roku objeví nové kiosky pro hodnocení spokojenosti klientů. Tento krok je součástí naplňování Strategického plánu rozvoje města do roku 2040 a má za cíl poskytnout lidem jednoduchý a rychlý způsob, jak vyjádřit svůj názor na služby magistrátu.

Lidé budou moci na těchto kioscích během několika sekund hodnotit jednání s úřadem pomocí emotikonů, což jim umožní snadno a anonymně poskytnout zpětnou vazbu.

Dva terminály budou umístěny v hlavní budově magistrátu, další pak na dopravně správním odboru, Živnostenském úřadu a odboru přestupků. Toto rozmístění pokryje klíčová místa, kde dochází k největšímu styku s veřejností, a přispěje tak k zajištění vyšší spokojenosti obyvatel.

Instalace kiosků přijde na zhruba 80 tisíc korun, s měsíčními náklady na provoz ve výši 4,5 tisíce korun. Očekává se, že tato nová možnost zpětné vazby nejen zlepší služby, ale také přinese větší otevřenost a rychlou reakci na potřeby občanů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/maraldrin89

Štítky kiosek, Hradec Králové, magistrát, spokojenost, úřad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidé budou moci díky novým kioskům hodnotit úředníky na hradeckém magistrátu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.