Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Sobota 12. října 2024  |  Svátek má Marcel
Bez reklam

Guláš, sokoly i koncerty nabízí dneska tradiční Den s myslivci v Hradci Králové

Na Stříbrném rybníku v Hradci Králové je dneska rušno. Koná se tady tradiční Den s myslivci. Tento čtvrtý ročník akce nabízí bohatý program pro širokou veřejnost, kde si na své přijdou dospělí i děti.

Těšit se můžou navštěvníci na kuchařskou show v podání Markéty Hrubešové a Jaroslava Sapíka, kteří předvedou své umění ve vaření zvěřinového guláše. Soutěže ve vaření kotlíkového guláše se můžete nejen zúčastnit, ale i ochutnat výsledky. Celý den doprovází ukázky sokolnictví, lovecké kynologie a různé myslivecké signály a vábení zvěře.

Pro děti je připravena speciální stezka s úkoly, za jejichž splnění získají odměnu. Laserové a brokové střelnice potěší milovníky střelby, a dokonce si můžete vyzkoušet oslí trek. Pokud vás zajímají tradiční dovednosti, umělecký kovář a ukázky pravěkých nástrojů vám poodhalí svět lovu a řemesel z minulosti. Nebudou chybět ani včelaři, hasiči a výrobci mysliveckých potřeb, kazatelen a posedů.

Na závěr celého dne se můžete těšit na koncert kapely WILD WEST, která uzavře den plný mysliveckých zážitků hudebním vystoupením. Tento den je ideální pro všechny, kdo mají rádi přírodu, zábavu a chtějí se dozvědět více o myslivosti.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se souhlasem města Hradec Králové

Štítky myslivci, guláš, Stříbrný rybník, akce, den, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Guláš, sokoly i koncerty nabízí dneska tradiční Den s myslivci v Hradci Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.