Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Pátek 11. října 2024  |  Svátek má Andrej
Bez reklam

Opilá řidička narazila do vozidla, které stálo u krajnice. Nadýchala téměř tři promile

Večerní jízda jedné řidičky v Polánkách nad Desnou skončila střetem s vozidlem, které po kolizi se srnou stálo na okraji silnice. Po nehodě se řidička snažila ujet, avšak policie ji zastavila a zjistila u ní vysokou hladinu alkoholu.

Vše začalo střetem osobního vozidla Škoda Octavia se srnou. Po nehodě řidič Octavie zabezpečil vozidlo a čekal na příjezd policie.

Krátce na to do jeho auta narazila další řidička ve vozidle Hyundai I30. „Místo aby zastavila, pokračovala v jízdě nepravidelně ze strany na stranu. Policie ji zastavila dva kilometry od místa nehody,“ uvedla na webu policie mluvčí Iva Kormošová.

Řidička Hyundai, která nadýchala téměř 2,5 promile alkoholu, byla zadržena. Policisté jí na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali jí další jízdu. Škoda na vozidle Hyundai byla odhadnuta na 50 tisíc korun, zatímco na Škodě Octavia na půl milionu korun.

Nyní ženu čeká obvinění z ohrožení pod vlivem návykové látky. V případě uznání viny jí hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky, peněžitý trest nebo zákaz činnosti.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky Škoda Octavia, policie, Hyundai, Hyundai i30, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá řidička narazila do vozidla, které stálo u krajnice. Nadýchala téměř tři promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.