Počasí dnes17 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 10. října 2024  |  Svátek má Marina
Bez reklam

Rekonstrukce učebny chemie na ZŠ Železnická v Jičíně přinese modernizaci výuky

O letních prázdninách probíhala na ZŠ Železnická v Jičíně celková rekonstrukce učebny a kabinetu chemie. Tento projekt, financovaný z dotace Integrovaného regionálního operačního programu (IROP) ve výši téměř 2,8 milionu korun, přinese nejen stavební úpravy, ale i výrazné zlepšení podmínek pro výuku.

„Kromě obnovy vzduchotechniky a elektrických rozvodů se změny týkají i nové podoby učebny a kabinetu, včetně zakoupení moderního nábytku,“ uvedl ve zprávě mluvčí jičínské radnice Jan Jireš.  Výuka chemie se navíc obohatí o nové výukové pomůcky a IT vybavení, které budou sloužit jak žákům, tak učitelům.

Práce, které byly zahájeny o prázdninách, budou pokračovat ještě v prvních týdnech nového školního roku. Zakázku na stavební práce získala společnost JIPA, nábytek dodá firma Moderní škola a IT vybavení zajistí Prekt service.

„Tato modernizace přinese výrazné zlepšení podmínek pro výuku a zefektivní vzdělávací proces pro budoucí generace žáků na této základní škole,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením města Jičín

Štítky učebna, chemie, Jičín, rekonstrukce, nábytek, Moderní škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rekonstrukce učebny chemie na ZŠ Železnická v Jičíně přinese modernizaci výuky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.