Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Středa 9. října 2024  |  Svátek má Štefan / Sára
Bez reklam

Podzim nabízí ve dvorské ZOO šelmy, žirafy i Týden duchů

Lví safari už je zavřené, ale Safari park má i teď na podzim co nabídnout. Blíží se Týden duchů, který opět nabídne jedinečnou atmosféru plnou strašidel a nasvícených vydlabaných dýní. Mimo to se ale můžete těšit stále na spoustu zvířat, která na vás v ZOO čekají.

Safari Park Dvůr Králové vstupuje do zimní sezóny, která potrvá až do Týdne duchů. Ačkoli by se mohlo zdát, že návštěva mimo hlavní sezónu nemá co nabídnout, opak je pravdou. Park zůstává otevřen denně do 17 hodin a i během chladnějších dní je na co se těšit.

K vidění jsou všechny šelmy, včetně lvů a tygrů, sloni, nosorožci, žirafy či vzácné okapi. Do expozic stále vycházejí antilopy, záleží však na počasí. Návštěvníci se mohou těšit také na plazy, primáty a většinu ptáků, kteří i v zimě zůstávají součástí parku.

A blíží se i oblíbený Týden duchů. Začne 26. října a přinese spoustu strašidelných zážitků i zábavy. Areál ozdobí tuny dýní, které se objeví nejen v dekoracích, ale také v jídelníčku zvířat. Těšit se můžete na komentovaná krmení, kde uvidíte, jak dýně zabaví slony, hyeny nebo primáty.

Pro ty, kteří mají rádi tajemno, je připraven Tichý průvod s lampiony, který vás zavede do nočního života zvířat. Na závěr, 2. listopadu, vás čeká Strašidelná stezka plná úkolů, kde děti získají odměnu za odvahu.

Ohodnoť článek

Foto Se souhlasem SAFARI PARKU

Štítky ZOO, Dvůr Králové nad Labem, Safari Park, zvířata, Týden duchů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podzim nabízí ve dvorské ZOO šelmy, žirafy i Týden duchů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.