Počasí dnes13 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 3. října 2024  |  Svátek má Bohumil
Bez reklam

Lávka Na Strži znovu otevřena. Kompletní rekonstrukce slibuje bezpečnější průchod

Občané Náchoda se mohou radovat z nově otevřené lávky Na Strži, která po několikatýdenních opravách znovu slouží pěším, zvláště školákům ze ZŠ T. G. Masaryka.

Lávka Na Strži, oblíbená především mezi školáky, byla včera znovu otevřena pro veřejnost po intenzivních opravách. „Opravy se zaměřily na klíčové části konstrukce, což zahrnovalo renovaci ocelových částí a výměnu dřevěné podlahy,“ uvádí na webu města mluvčí Nina Adlof.

Klíčovým bodem rekonstrukce bylo odstranění koroze a následná ochrana ocelových konstrukcí nátěrem. Dále byla vyměněna ložiska a další ocelové prvky zajišťující stabilitu lávky. Nová podlaha z bukového dřeva, které bylo hoblované a impregnované proti plísním a hmyzu, slibuje dlouhou odolnost a bezpečnost.

Rekonstrukce byla provedena firmou ELEKTROIN spol. z Náchodu, která zajistila, že lávka je nyní bezpečná a připravena sloužit občanům na mnoho dalších let.

„Děkujeme všem za trpělivost během rekonstrukce a těšíme se, že nově opravená lávka opět zpříjemní každodenní cesty mnoha obyvatelům města,“ dodává mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto se svolením města Náchod

Štítky lávka, rekonstrukce, Náchod, podlaha, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lávka Na Strži znovu otevřena. Kompletní rekonstrukce slibuje bezpečnější průchod  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.