Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Pátek 27. září 2024  |  Svátek má Jonáš
Bez reklam

Východní Čechy čeká univerzitní derby hokejových týmů z Pardubic a Hradce Králové

Univerzitní liga ledního hokeje se rozšiřuje o pikantní souboj. Východočeské derby mezi Univerzitou Pardubice a Univerzitou Hradec Králové se letos poprvé odehraje v rámci této ligy. Zápas se uskuteční 21. října v pardubické enteria aréně.

Historie vzájemných soubojů těchto týmů je bohatá a plná rivalství. „Většinu zápasů ovládli hokejisté z Hradce Králové, kteří mají na kontě pět výher. Pardubice však nyní přicházejí s obměněným týmem a ambicí zvrátit trend,“ napsal Hradecké Drbně mluvčí Univerzitní ligy Jakub Muška.

Letošní derby nabídne nejen boj o pohár, ale i důležité body do tabulky ligy. Tento zápas slibuje být vrcholem sezóny, nejen pro fanoušky obou univerzit, ale pro všechny příznivce hokeje.

Riders z Univerzity Pardubice se připravují na svou čtvrtou sezónu v soutěži, zatímco nově vstupující tým UNIted HK z Univerzity Hradec Králové se skládá z talentovaných hráčů z různých fakult. Soutěžní atmosféra se tak ještě více zahustí.

Derby začíná v 19:00, předzápasový program nabídne fanouškům zahřátí již od 18:30.

Ohodnoť článek

Foto Jakub Lejsek

Štítky lední hokej, HC Dynamo Pardubice, Mountfield Hradec Králové, Východní Čechy, Univerzita Pardubice, Univerzita Hradec Králové, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Východní Čechy čeká univerzitní derby hokejových týmů z Pardubic a Hradce Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.