Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Odstartovala hokejová extraliga. Mezi sázkaři favoritem Hradec Králové není

Včera večer se rozjela základní část nejvyšší tuzemské hokejové ligy, a sázkaři i fanoušci už mají jasno, kdo by mohl dominovat letošní sezóně. Favoritem je Dynamo ze sousedních Pardubic, kterému se v minulém ročníku titul vyfoukl až ve finále. Hradec Králové sázkaři za favorita nepovažují.

Dynamo, s kurzem 2,4:1, je po loňském těsném neúspěchu proti Třinci více než motivováno. „Klíčovou posilou je kapitán mistrů světa Roman Červenka, jehož přítomnost v týmu zvyšuje šance na úspěch,“ říká v tiskové zprávě expert sázkové kanceláře Fortuna Roman Kovařík. Tým z Pardubic také posílil o hráče jako Smejkal a Šustr, což naznačuje, že se letos poohlíží po celkovém vítězství.

Druhým největším favoritem je Sparta s kurzem 4,8:1, která přivedla několik silných hráčů včetně olympijského vítěze Valtteriho Kemiläinena a útočníka Tomáše Hyku. Oceláři z Třince, sázkové kurzy 5,2:1, jsou také v hře o obhajobu titulu.

Kromě tradičních sázek nabízejí bookmakeři i speciální kurzy, jako jsou předpovědi týkající se výkonů Jaromíra Jágra nebo odhad, který trenér jako první opustí svůj tým. Nejvíce sázek přitom směřuje na Dynamo, které si získalo 80 % veškerých sázek.

Sparta, která má za sebou nepříliš úspěšný start v Lize mistrů, bude chtít během základní části stabilizovat své výkony a připravit se na play-off, kde v minulé sezóně skončila těsně před branami finále.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Mountfield HK

Štítky Mountfield Hradec Králové, HC Dynamo Pardubice, Extraliga ledního hokeje, HC Oceláři Třinec, HC Sparta Praha, Roman Červenka, Jaromír Jágr, Liga mistrů UEFA

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odstartovala hokejová extraliga. Mezi sázkaři favoritem Hradec Králové není  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.