Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Úterý 10. září 2024  |  Svátek má Irma
Bez reklam

Během týdne můžeme v hradeckém kraji naměřit až 32 stupňů Celsia

Tento týden přinese obyvatelům Královéhradeckého kraje opravdové letní teploty, které mohou vystoupat až na 32 stupňů Celsia. Nejen slunečné dny, ale i bouřky budou součástí nadcházejícího počasí.

Pondělní počasí přivítá obyvatele kraje jasným až polojasným nebem. Teploty se budou pohybovat mezi 27 a 30 °C, zatímco na horách dosáhnou 21 až 24 °C. Vítr zůstane slabý a proměnlivý.

Úterý přinese podobné podmínky s malým nárůstem teplot, které se vyšplhají až na 32 °C. Vítr, slabý a proměnlivý mezi východním a severovýchodním směrem, bude foukat rychlostí od 1 do 4 m/s.

Středa začne podobně jako předchozí dny, avšak odpoledne se od západu začne zvyšovat oblačnost a večer můžeme očekávat ojedinělé přeháňky a bouřky. Noční teploty klesnou na 16 až 20 °C, denní se udrží na 28 až 32 °C.

Ve čtvrtek se počasí mírně změní. Přes den bude polojasno až oblačno, a odpoledne se oblačnost zvýší a místy se objeví přeháňky nebo bouřky. Noční teploty se budou držet mezi 17 a 21 °C, zatímco denní teploty dosáhnou 26 až 30 °C. Vítr, mírný severozápadní, může v bouřkách přechodně zesílit.

Pátek zůstane oblačný s teplotami kolem 28 °C, ale víkend přinese postupné ochlazení. Teploty klesnou na příjemnějších 25 °C, přičemž se objeví přeháňky a bouřky.

Ohodnoť článek

Foto webandi | Pixabay | Zdroj ČHMU

Štítky Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, bouřka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během týdne můžeme v hradeckém kraji naměřit až 32 stupňů Celsia  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.